(foto) Marina Tauber, surprinsă cu un inel de aproape 10 mii de dolari pe mână. Reacția deputatei

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a stârnit discuții după ce a publicat recent o fotografie, pozând în fața unei oglinzi și având câteva accesorii. Pe lângă cercei, brățări și un colier, internauții nu au putut să nu observe și un inel, de la Boucheron care costă aproape 10 mii de dolari. Solicitată pentru o reacție, deputata a confirmat pentru UNIMEDIA că este un inel original care l-a primit cadou, iar acest fapt este indicat și în declarația de avere. 

Foto: colaj

„Da, coincide și da e un inel scump nu doar după preț, dar în primul rând inimii mele, pe care l-am primit cadou. De la cine și în ce context, cred ca nu voi comenta, și sper ca o să mă înțelegeți, pentru că vorbim despre lucruri ce țin strict de viața mea privată. De altfel, eu m-am străduit să trec și cadourile pe care le-am primit în declarația de avere și interese. Deci acest inel a fost inclus în declarația mea”, ne-a spus deputata.

Potrivit declarației de avere a deputatei din 2020, aceasta a primit în 2020, un set de cercei și inel Boucheron, cu o valoarea estimată de 6 mii euro. Printre alte cadouri primite se numără și o pereche de cercei Van Cleef și un ceas Rolex.



Pub