Să fie sărbătoare! CESP Chișinău permite desfășurarea evenimentelor cu participarea a cel mult 50 de persoane

wedding-crashers

Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău a emis astăzi, 8 mai, o nouă hotărâre cu privire la măsurile anti-epidemice privind COVID-19. Potrivit hotărârii, se permite desfășurarea evenimentelor cu participarea a cel mult 50 de persoane. 

„Se admite desfășurarea evenimentelor în cadrul unităților de alimentare publică cu participarea a cel mult 50 persoane, cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire şi control a infecției COVID-19, cu întocmirea obligatorie, de către organizatori, a listei participanților de evidența epidemiologică a evenimentului, după modelul stabilit (nume, prenume, IDNP, număr de telefon, adresa de e-mail, adresa de la domiciliu). Se recomandă desfășurarea evenimentelor în spații deschise”, se stipulează în hotărâre.

În hotărârea emisă, autoritățile municipale au introdus mai multe relaxări a interdicțiilor anterioare. Bunăoară, în prezent, chișinăuienii pot merge la cimitire de Paștele Blajinilor, după vacanță, elevii din Capitală vor reveni în regim fizic la școală, iar orarul restaurantelor și a centrelor comerciale a fost extins.

Găsiți documentul cu întreaga listă a noilor decizii, AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente