Încă un lucrător medical a pierdut lupta cu Covid-19 // Avea 50 de ani

Crina Dumitriu
08/05/2021
Sanatate.info

Agenția Națională pentru Sănătate Publică anunță despre decesul asistentei medicale igieniste în Secția controlul bolilor netransmisibile și promovarea sănătății din cadrul Centrului de Sănătate Publică Bălți, subdiviziunea Râșcani, Daniela Burlac. Asistenta avea 50 de ani și a decedat pe data de 5 mai din cauza complicațiilor provocate de Sars-Cov-2, scrie Sănătate.info.

Daniela Burlac s-a născut pe data de 2.04.1971, în satul Pociumbăuți din raionul Râșcani. Și-a început activitatea profesională după ce a absolvit școala medicală de bază din orașul Chișinău în anul 1989, specialitatea de felcer sanitar și a fost angajată la CIE Bălți.

„Pe parcursul întregii sale activități Daniela Burlac s-a prezentat drept un specialist bine pregătit teoretic și practic. De asemenea, a dat dovadă de disciplină și conștiinciozitate față de obligațiunile sale”, potrivit unui comunicat al ANSP.

De la începutul pandemiei de Coronavirus în Republica Moldova, 128 de angajați ai sistemului sanitar au fost răpuși de infecție.

Crina Dumitriu
08/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii