luni, 22 aprilie, 2024
13.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeGala Fermierilor Români din Moldova - participă la eveniment

Gala Fermierilor Români din Moldova – participă la eveniment

Recomandate

PRIAevents, având ca parteneri principali BRD și BRD Sogelease, organizează Gala Fermierilor Români din Moldova, eveniment ce va avea loc online și on-site la Iași în 12 mai 2021, de la ora 10:30.

În cadrul evenimentului, vor fi abordate subiecte relevante pentru sector în scopul reunirii fermierilor din întreaga parte a Moldovei, România. Fermieri, autorități și companii conexe vor încerca să identifice soluții pentru impedimentele existente.

Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Gala Fermierilor Români din Moldova este considerat a fi cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor moldoveni.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate noi oportunități pentru fermieri, inclusiv cele ce țin de finanțatori și comercializarea produselor în supermarketuri, fiind pusă baza colaborării și parteneriatelor de succes.

Reprezentanți ai companiilor partenere vor fi lectori în cadrul evenimentului – Sorin COCIS – Expert Regional EUNAT, BRD și Silvestru BORDEANU – Manager Regional Zona Est, BRD SOGELEASE IFN SA.

Prin intermediul acestui eveniment vom afla cum pot fermierii din România să-și finanțeze activitatea sau investițiile prin fonduri nerambursabile, diferite forme de creditare cu garanții de stat sau europene și cum pot opta pentru produsele de leasing.

PRIAevents este considerat a fi cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din Moldova, România.

Evenimentul va putea fi urmărit LIVE, inclusiv transmisiunea galei de premiere și a discursurilor care vor avea loc on-site dintr-o locație deosebită de la Iași. 

Premiile fermierilor din Moldova, România reunesc comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Pria Gala Fermierior din Moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

În cadrul evenimentului vom fla răspunsul la întrebări cum ar fi: 
  • Ce măsuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori și producători?
  • Cum arată stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultură.
  • Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă.
  • Agricultura bio. Se poate dezvolta și mai mult?
  • Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultură în această perioadă? 
  • Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cât mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă?
  • Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în România.
  • Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile?
  • Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

PRIA Agriculture & Gala Fermierior din Moldova fac parte din seria conferințelor PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de business, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIAevents reprezintă o platformă independentă și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei în România și Republica Moldova.

La ediția din acest an vor fi prezenți mii de participanți online și zeci de participanți onsite.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture & Gala Fermierilor din Moldova pe acest link.

Înscrierea pentru participare la eveniment disponibilă pe priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2021/.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale