(video) Președinta Maia Sandu s-a vaccinat cu AstraZeneca: Sunt aici să îi încurajez pe toți să o facă. Singura soluție este să ne vaccinăm

Președinta Maia Sandu s-a vaccinat cu prima doză de AstraZeneca. Aceasta a menționat că aceasta este unica soluție pentru a ieși din această criză și a îndemnat oamenii să se vaccineze cu prima ocazie, întrucât există suficiente doze de vaccin.

Foto:

„Mi-am administrat administrat prima doză de vaccin, și sunt aici să îi încurajez pe toți care nu s-au vaccinat să facă acest lucru, este foarte important, mulți am pierdut oameni dragi și mai mulți au pierdut venituri, salarii, locuri de muncă, majoritatea suferă din cauza faptului că nu pot să își vadă oamenii dragi și pentru că să punem capăt acestor nenorociri, singura soluție este să ne vaccinăm și mă bucur să anunț că în următoarele zile vom avea vaccin pentru toți. Astăzi ajunge în țară altă donație din partea României, avem și alte tipuri de vaccin. E importat să conștientizăm cât este de important acest proces”, a declarat Sandu, după ce s-a vaccinat.

Până acum, mai mulți deputați s-au vaccinat, preponderent, în România, împotriva noului tip de coronavirus.


Pub