Un nou deces în rândul cadrelor medicale. O asistentă din Bălți a murit din cauza Covid-19

O altă pierdere în sistemul medical. Este vorba despre Daniela Burlac, asistentă medicală igienistă în Secția controlul bolilor netransmisibile și promovarea sănătății din cadrul Centrului de Sănătate Publică Bălți, subdiviziunea Rîșcani, care a decedat în urma complicațiilor provocate de Covid-19. Anunțul a fost făcut de Agenția Națională pentru Sănătate Publică care a venit cu un mesaj de condoleanțe.

Foto: UNIMEDIA

„Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică este profund îndurerat de pierderea irecuperabilă, la vârsta de 50 de ani, a fostei colege, Daniela Burlac și exprimă sincere condoleanțe, sentimente de compasiune familiei, rudelor, prietenilor în legătură cu trecerea ei în eternitate, pe 5 mai 2021, în rezultatul complicațiilor provocate de Covid-19”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a instituției medicale.

Daniela Burlac s-a născut în satul Pociumbăuți din raionul Rîșcani. Și-a început activitatea profesională după ce a absolvit școala medicală de bază din Chișinău în anul 1989, specialitatea de felcer sanitar și a fost angajată la CIE Bălți.


Pub