Alți 17 pacienți au fost răpuși de Covid. MS confirmă decesul asistentei din Bălți

Ministerul Sănătății anunță despre decesul altor 17 moldoveni din cauza Covid-19. Bilanțul ajunge la 5.929.

Foto: UNIMEDIA

Deces 5913: Bărbat de 69 de ani din or. Dondușeni, internat în SR. Edineț. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 5914: Femeie de 74 de ani din or. Basarabeasca, internată în SR. Hâncești . Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5915: Femeie de 64 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: ciroză, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5916: Bărbat de 61 de ani din mun. Chișinău internat în Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.  Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pancreatită, obezitate.

Deces 5917: Femeie de 80 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IFP” Chiril Draganiuc”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, fibrilație atrială.

Deces 5918: Femeie de 59  de ani din Transnistria, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 5919: Femeie de 78 de ani din or. Anenii Noi, internată  în SR. Anenii Noi. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 5920: Femeie de 85 de ani din r. Strășeni, internată în SR. Strășeni. Comorbidități: pilonifrită, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 5921: Femeie de 71 de ani din r. Strășeni, internată în SR. Strășeni. Comorbidități: cardiopatie ischemică, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 5922: Femeie de 88 de ani din r. Ocnița, internată în SR. Ocnița. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 5923: Femeie de 63 de ani din r. Ocnița, internată în SR. Ocnița. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 5924: Femeie de 71 de ani din r. Ocnița, internată în SR. Ocnița. Comorbidități: HVC cronică, ciroză, cardiopatie metabolică.

Deces 5925: Bărbat de 64 de ani din r. Ocnița, internat în SR. Ocnița. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 5926: Bărbat de 85 de ani din r. Dondușeni, internat în SR. Soroca. Comorbidități: cardiopatie ischemică, fibrilație atrială.

Deces 5927: Bărbat de 68 de ani din Râșcani, internat în SR. Râșcani. Comorbidități: cardiopatie mixtă.

Deces 5928: Bărbat de 69 de ani din r. Glodeni,  internat în SR. Glodeni: Comorbidități: hepatită cronică, obezitate, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 5929: Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colectivului CSP Bălți sectorul Râșcani pentru trecerea în neființă a Danielei Burlac, angajată în calitate de asistentă. Doamna Daniela Burlac va rămâne în memoria noastră ca o adevărată profesionistă care a dat dovadă de curaj și onestitate pe parcursul activității sale. Dumnezeu să o ierte și să se odihnească în pace.

Până astăzi, 117 lucrători medicali au decedat din cauza infecției Covid-19.


Pub