(video) Accident în capitală. Două maşini s-au ciocnit practic în poarta stadionului Dinamo

Un cititor AutoBlog.MD a expediat la adresa redacţiei două filmuleţe cu două incidente care s-au întâmplat de curând prin Chişinău. Imaginile nu fac decât să servească drept exemple de situaţii care pot fi evitate dacă se respectă regulile de circulaţie şi se conduce corespunzător condiţiilor meteo.

Primul clip arată urmările unui accident care s-a întâmplat în această după amiază în intersecţia străzilor Bucureşti şi Serghei Lazo. Conducătorii a două automobile s-au întâlnit şi s-au ciocnit practic în poarta stadionului Dinamo. Autovehiculul marca Dacia a mai stricat şi un indicator rutier.

Natalia Stati, ofiţerul de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a putut spune că accidentul a fost înregistrat la ora 11:28. Automobilul Dacia era condus de o şoferiţă în vârstă de 46 de ani. Nimeni nu a avut de suferit şi urmează să se stabilească cine se face vinovat.

https://youtu.be/p0gxZCQTdeQ

Al doilea clip arată un moment neaşteptat chiar şi pentru conducătorul Mercedes-ului. Acesta a accelerat în curbă, pe carosabil umed, fiind la un pas de a părăsi drumul. S-a întâmplat în ziua de 2 mai curent, situaţia fiind surprinsă de camera de bord.

https://www.youtube.com/watch?v=hugGcBTJq1M

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/