Președinta Maia Sandu s-a vaccinat cu AstraZeneca

Anticoruptie.md
07/05/2021

Președinta Maia Sandu s-a vaccinat vineri împotriva COVID-19, cu prima doză a vaccinului AstraZeneca. După ce i-a fost administrat vaccinul,  Maia Sandu i-a îndemnat pe cetățeni să nu le fie frică și să se programeze la medicul de familie pentru vaccinare.

„Sunt aici ca să-i încurajez pe cetățeni ca să se vaccineze, este foarte important. Mulți am pierdut oameni dragi, venituri, salarii, locuri de muncă, majoritatea suferă din cauza că nu-și pot vedea oamenii dragi, nu se pot aduna cu familia și prietenii. Singura soluție pentru a ieși din această pandemie este vaccinul”, a declarat Maia Sandu.

Șefa statului a spus că în următoarele zile „vom avea vaccin pentru toți cei care vor să se vaccineze”, precizând că vineri  va ajunge în R. Moldova următoarea donație din partea României, cele 100.000 de vaccinuri AstraZeneca. 

„Acum este important să conștientizăm cât de important este acest proces și să ne informăm corect. Sunați la medicul de familie și programați-vă, întrebați când veți putea merge și să vă vaccinați”, a declarat Maia Sandu.

Anticoruptie.md
07/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii