Maia Sandu dă semnalul pentru vaccinarea generală: S-a vaccinat astăzi cu AstraZeneca, la fel ca mai toți liderii Europei

Madalin Necsutu
07/05/2021
Facebook

Președintele Maia Sandu s-a vaccinat, vineri, pentru a da un semnal cetățenilor să meargă și să se vaccineze la liber, în condițiile în care Republica Moldova dispune la această dată de suficiente doze de vaccin pentru a da sratul vaccinării generale a populației.

„Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19 AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez - familia, prietenii, colegii[...] Vă îndemn pe toți să vă vaccinați. Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea”, a scris Maia Sandu pe pagina ei de Facebook.

De altfel și alți lideri europeni precum premierul britanic Boris Johnson sau cancelarul german Angela Merkel s-au vaccinat cu doze de la AstraZeneca.

Președintele a mai spus că vaccinarea este singura modalitate prin care se poate reveni la o viață normală. „Mulțumesc medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate - să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri”, a mai scris Maia Sandu.

Madalin Necsutu
07/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii