fbpx

Ești pasionat de jocuri intelectuale? Participă la #EuropaQuiz și testează-ți cunoștințele despre UE

Ești pasionat de jocuri intelectuale? Participă la #EuropaQuiz și testează-ți cunoștințele, gândirea critică, logica, dar și spiritul de echipă într-un concurs despre Uniunea Europeană. Desigur, cei mai buni vor fi premiați. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul se va desfășura pe 22 mai la ora 14:00 în incinta Bibliotecii Municipale B.P. Hașdeu din Chișinău.

La quiz sunt invitați toți cei pasionați de jocuri intelectuale, dornici să-și testeze cunoștințele despre Uniunea Europeană.

Jocul va fi construit din cinci runde tematice, cu întrebări la subiectul Uniunii Europene, istorie, evenimente, curiozități, limbi, dar și altele.

Sunt invitate să participe șase echipe formate din câte trei membri.

Pentru a oferi șansa de a participa mai multor echipe, evenimentul va fi transmis live pe privesc.eu, Rlive.md și pe pagina de YouTube a CMJI.

Cei de acasă vor trimite răspunsurile prin intermediul unui formular Google. Formularul, precum și alte detalii organizatorice urmează a fi distribuite liderului de echipă după înregistrare.

În contextul restricțiilor în vigoare, înregistrarea echipelor ce vor participa fizic va avea loc după principiul primul venit, primul servit.

Ești curios? Atunci, completează formularul și înscrie-ți echipa la #EuropaQuiz!

EUROPA Quiz este un eveniment marca IPRE, organizat cu ocazia Zilelor Europei în Republica Moldova, în colaborare cu Fundația Hanns Seidel, Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, Tinerii Ambasadori Europeni, Asociația Businessului European, Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu, Europe Cafe și proiectul „Vizibilitatea asistenței UE și UE în Republica Moldova”.

Articole asemănătoare

Back to top button