/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Continuăm să împărțim daruri. Zinaida Coțofană, în lacrimi după ce a aflat că în memoria fiului ei va fi ridicat un monument nou

missing
07 mai 2021, ora 19:05

La eroina campaniei „Bătrânii noștri”, Zinaida Coțofană, din satul Chetrosu, am ajuns chiar în ajun de Paști. I-am bătut la ușă împreună cu echipa Asociației Obștești „Laolaltă”, care a colectat donațiile în sprijinul bătrânilor, care nu mai au pe nimeni.

„Din partea noastră să aveți o masa de sărbătoare cât mai frumoasă.”

Grație partenerilor campaniei – Metro, Fundația Felicia „Grin-Farm”, alți agenți economici, dar și a generozității oamenilor de rând, care au rămas emoționați de dramele eroilor noștri, curtea casei s-a umplut de daruri.

„Am cumpărat un frigider pentru DVS. Donatorii noștri din toată țară și de peste hotare au dat tot ce au mai bun ca DVS să aveți un frigider nou.”

O veste pe care i-am dat-o și care a emoționat-o, încât i-au dat lacrimile, este că din banii adunați în campanie va fi instalat un monument nou în memoria fiului ei, care și-a pierdut viața pe câmpul de luptă, în conflictul de pe Nistru. Acest lucru se va întâmpla până la Paștele Blajinilor.

Zinaida COȚOFANĂ, PENSIONARĂ: „Mă bucur!
– De ce plâgeți? Nu plângeți că mă faceți și pe mine să plâng”.

Pe lângă fundația „Grin-Farm” și Metro, campania „Bătrânii noștri” a fost susținută și de Hamal.md, care a făcut totul pentru ca darurile să ajungă cât mai rapid și în siguranță la cei care au cel mai mult nevoie de ajutor.

Zinaida COȚOFANĂ, PENSIONARĂ: „La lume le doresc sănătate. Mulțumesc la toată lumea că a avut grijă de mine.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram