/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Fostul deputat democrat Constantin Țuțu s-a însurat. Ce mesaj a publicat proaspăta soție

missing
07 mai 2021, ora 19:24

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu este bărbat însurat! Acesta și-a oficializat relația cu iubita sa, Beatrice Petrachi. 

Proaspăta soție a lui Țuțu a făcut anunțul astăzi pe pagina ei de Facebook, unde a ridicat o fotografie de la Oficiul stării civile. Tânăra poartă rochie albă, iar luptătorul K1 – costum și cămașă albă.

Imaginea este însoțită de mesajul: „Cel mai important și valoros lucru din viață este familia…Mai întâi, cea în care te naști și apoi, cea pe care o creezi”.

Fotografia a adunat sute de aprecieri și comentarii în care prietenii celor doi i-au felicitat și le-au urat „casă de piatră”.

Constantin Țuțu are 34 de ani și a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova între anii 2014 – 2019.

tutu mire

Constantin Țuțu este cercetat penal pentru ,,trafic de influență” și ,,escrocherie în proporții deosebit de mari”. Procuratura Anticorupție a expediat în instanța de judecată cauza penală a fostului deputat în data de 11 mai anul trecut. Potrivit probatoriului, Țuțu ar fi pretins și primit 20 de mii de euro de la rudele unui bărbat, ținut sub arest. În schimbul acestei sume, el le-ar fi promis să influențeze decizia procurorilor ca să-l elibereze pe bărbat de sub arest. Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare pe 27 septembrie de către Inspectoratul General al Poliției, iar în decembrie 2019, Interpol a acceptat solicitarea autorităților de la Chișinău de a-l anunța în căutare internațională.

Pe 1 octombrie 2019, procurorul general interimar de atunci, Dumitru Robu, a pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către deputatul Constantin Țuțu, în perioada anilor 2014 – 2018, pe când Țuțu era deputat în facțiunea PD, partid condus pe atunci de Vladimir Plahotniuc.

După schimbarea guvernării, în iunie 2019, el a părăsit Republica Moldova. În luna martie 2020, Constantin Țuțu a revenit în țară și s-a predat procurorilor la Vama Leușeni-Albița.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram