image
Sursa foto: UEFA, sancțiuni, Super Liga

Opt cluburi ar fi ajuns la o înțelegere cu UEFA după scandalul produs de Superligă. Ce riscă celelalte patru

Scandalul produs de înființarea Superligii Europei continuă să aibă ecouri, chiar dacă majoritatea echipelor au anunțat că se vor retrage din competiția care își propunea să rivalizeze cu UEFA Champions League.

UEFA a anunțat că va lua măsuri disciplinare în cazul celor 12 cluburi care au decis să participe la Superliga Europei, însă pedepsele ar urma să difere în funcție de modul în care echipele au acționat în perioada recentă.

Cele șase cluburi din Anglia, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, spaniolii de la Atletico Madrid și italienii de la Inter, care au anunțat că s-au retras din proiect, ar fi ajuns la o înțelegere cu UEFA, prin care forul european acceptă să nu le penalizeze drastic, scrie ESPN, potrivit Football Italia.

În schimb, Juventus, AC Milan, Real Madrid și Barcelona, pot suporta sancțiuni mult mai drastice, precum amenzi considerabile sau chiar excluderea din competițiile UEFA pentru un sezon sau două, dacă vor continua proiectul Superligii, mai scrie sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: