Înscrie-te la Acceleratorul FinTech! Scalează-ți afacerea și obține investiții financiare pentru soluția ta

Ai o idee IT care poate îmbunătăți serviciile financiar–bancar și vrei s-o dezvolți? Înscrie-te la Acceleratorul FinTech până pe 10 mai! Aici vei avea acces la o serie de resursele necesare pentru a-ți construi produsul. Iar dacă ai deja o echipă cu care lucrezi la soluția tehnologică, atunci veniți pentru a continua scalarea afacerii.

Foto: FinTech Moldova

Fintech Accelerator face parte din programul FinTech Moldova 2021 ce are ca scop dezvoltarea soluțiilor inovative și identificarea companiilor cu un cu potențial ridicat pentru extinderea locală și internațională. Inițiativa se desfășoară cu suportul Moldova Agroindbank și Mastercard, prin intermediul Startup Moldova, cu susținerea USAID și Suedia, în cadrul proiectului Tekwill.

Acceleratorul FinTech se va desfășura în perioada 10 mai – 5 august. Astfel, timp de 3 luni, participanții vor avea parte de:

· sesiuni de mentorat și consultanță din partea mentorilor și experților din domeniu

· acces la o rețea extinsă de business din domeniul financiar-bancar

· cunoștințe noi și acces la viitorii clienți pentru a beneficia de potențiale investiții

· informații despre modul în care corporațiile pot susține o inițiativă locală

La încheierea programului, participanții vor avea posbilitatea de a-și prezenta și testa produsele.

Cine poate participa la FinTech Accelerator?

La FinTech Accelerator se pot înscrie specialiștii, entuziaștii dar și toți cei interesați de domeniul IT. Iar dacă nu ai o soluție tehnologică dar ești pregătit să-ți pui în aplicare cunoștințele, completează formularul de participare cu solicitarea de a te alătura unei echipe deja construite. Asigură-te că experiența ta în domeniu este descrisă în detaliu și că dispui de toate competențele solicitate în domeniul tehnologiilor informaționale. FinTech Accelerator este programul potrivit și pentru startup-urile construite în baza unor idei inovative care necesită expertiză pentru a putea fi dezvoltate.

După înregistrare, participanții vor participa la Bootcamp, unde vor afla despre metodologia de derulare a programului, dar și despre pașii de urmat pentru a dezvolta proiectul. Ulterior, echipele vor lua parte la o sesiune de pitch, unde își vor prezenta ideile, iar în funcție de acestea vor fi acceptate în program. Etapel ulterioare vor consta în dezvoltarea și pilotarea produsele fintech.

 Până acum, 8 echipe care au participat la FinTech Hackathon și care dezvoltă soluții digitale pentru sectorul financiar-bancar sunt deja înregistrate în Acceleratorul FinTech.

Înregistrează-te la FinTech Accelerator și vezi cum poți beneficia de investiții pentru inițiativa ta!

Mai multe informații despre programul FinTech Moldova aici.

Programul FinTech Moldova 2021 este organizat cu sprijinul Moldova Agroindbank și Mastercard, de către Startup Moldova, cu susținerea USAID și Suedia în cadrul proiectului Tekwill.


Pub