(video) Rizea: Cebotari gestionează schemele din justiție. Îl ascultă pe Plahotniuc, e loial până la capăt. Reacția parlamentarului

Fostul parlamentar român, eliberat din penitenciarul 13 la începutul lunii curente, Cristian Rizea a declarat că deputatul Vladimir Cebotari ar controla schemele de justiție din țară și este unul dintre puținii care încă îl ascultă pe Plahotniuc. Declarațiile au fost făcute aseară la emisiunea de la Jurnal TV. Solicitat pentru o reacție, Cebotari a recunoscut că cei doi s-au întâlnit de 2 ori, nu de 4 așa cum afirma Rizea, iar celelalte acuzații le-a infirmat.

Foto: colaj

„Vladimir Cebotari este cel care gestionează schemele din justiție, l-am simțit pe pielea mea. Îl ascultă pe Plahotniuc, îi este loial până la capăt, alții s-au dus puțin în altă parte”, a declarat Rizea.

Telefonat pentru a oferi o reacție, Cebotari a

„Cineva a rugat să mă întâlnesc cu dumnealui. Dumnealui s-a adresat la mine să îi fac un contact cu Plahotniuc. Am avut întrevederi cu domnul Rizea până a începe toată istoria asta. Două întrevederi am avut din câte îmi aduc aminte”, a spus Cebotari.

Rizea l-a întrerupt și a spus că de fapt erau 4 întâlniri, fapt infirmat de deputat.

„Niște acte a transmis, pretindea că are niște drepturi.. hotărâri, ceva de genul”, a spus Cebotari.

Totodată, parlamentarul a infirmat acuzațiile precum că ar gestiona schemele din justiție.

„Îmi pare rău că se aruncă cu astfel de cuvinte”, a spus Cebotari.

În context a repetat că este adevărat că s-au întâlnit și a luat niște acte, însă nu le-a transmis lui Plahotniuc, întrucât „nu este reprezentantul cuiva”.



Pub