Reacția PD, după ce consilierul municipal Veaceslav Nedelea a părăsit partidul: „Probabil are niște supărări, am speranța că îi vor trece”

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, regretă plecarea lui Veaceslav Nedelea de la PD. Deși consilierul municipal a menționat ieri că pleacă din motive „care au la bază dezacordul său cu politica conducerii de promovoare în funcții politice”, Filip spune că „probabil are niște supărări”, de aceea a și luat decizia de a părăsi rândurile PD. Despre asta a vorbit Filip în cadrul unui interviu pentru Sputnik.

Foto: UNIMEDIA

„Probabil are niște supărări, mie îmi foarte rău de domnul Nedelea, dar am speranța că îi vor trece aceste supărări și va reveni înapoi. Cel mai probabil sunt legate de echipa partidului municipală din Chișinău, parte componentă a căruia a fost domnul Nedelea în calitate de președinte a organizației teritoriale Buiucani, pentru că se duc discuții. Săptămâna viitoare cel mai probabil vom avea conferința municipală unde va fi ales președintele organizației municipale din Chișinău. A fost un membru foarte devotat, sper să trecem peste această supărare și să ne revedem în echipă ”, a declarat Filip.

Consilierul municipal Veaceslav Nedelea părăsește rândurile Partidului Democrat. Într-o postare pe facebook, ex-deputatul susține că pleacă din motive „care au la bază dezacordul său cu politica conducerii de promovare în funcții politice” și speră că cei din Echipa PDM, Buiucani, îi vor înțelege decizia. Conducerea PDM deocamdată nu a venit cu o reacție la anunțul făcut de Nedelea.


Pub