16:43:43 19.04.2024
Stiri

Voronin pe aceeași LISTĂ electorală cu Igor Dodon, iar Reidman - principalul negociator. Comuniștii pregătesc actele necesare pentru formarea unui BLOC electoral cu PSRM ​

Actualitate 06.05.2021 18:38 Vizualizări6454 Autor: Ziarul National
Voronin pe aceeași LISTĂ electorală cu Igor Dodon, iar Reidman - principalul negociator. Comuniștii pregătesc actele necesare pentru formarea unui BLOC electoral cu PSRM ​


Liderul Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, și secretarul Comitetului Central al formațiunii, Oleg Reidman, vor continua consultările cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), condus de Igor Dodon, privind formarea unui bloc electoral pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 iulie curent.

Citește și: RETROSPECTIVĂ // Voronin, alături de Dodon pe aceeași listă la ANTICIPATE? Ce a spus comunistul despre liderul PSRM în ultimul an: „Nu a fost capabil să merite nici măcar titlul de MĂGAR de onoare al Găgăuziei”

Potrivit deciziei luate astăzi de plenara PCRM, Oleg Reidman urmează să pregătească toate actele necesare în vederea formării unui bloc electoral cu PSRM, în urma „consultărilor cu partenerii socialiști”.

CITIȚI și Dodon și Voronin ar fi bătut PALMA în privința anticipatelor. Socialistul ar fi găsit și o persoană cu identitatea MAIA SANDU, pe care ar vrea s-o exploateze politic: „Puterea KULIOKULUI a fost predominantă în cazul PSRM-PCRM”

„PCRM și conducerea partidului rămân pe aceeași poziție privind evaluarea activității PSRM și a lui Igor Dodon. Cu toate acestea, noi nu putem subestima riscurile pentru Moldova legate de viitoarele alegeri în Parlamentul R. Moldova”, se menționează în comunicatul PCRM.

Comuniștii spun că ar exista riscuri reale ca la guvernare, în urma scrutinului parlamentar, „să ajungă forțe unioniste de dreapta care pun în pericol independența și suveranitatea Moldovei”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md