/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Ultima oră! Și cel de-al treilea deținut, care a evadat zilele trecute, a fost reținut

missing
06 mai 2021, ora 21:15

Inspectoratul Național de Investigații al IGP anunță că a fost reținut și cel de-al treilea deținut evadat din Penitenciar zilele trecute. Potrivit informațiilor, acesta se ascundea într-o pădure din Țîpova.

Polițiștii spun că cei trei deținuți intenționau să treacă Nistrul, pentru a ajunge în regiunea transnistreană.

Cei trei tineri cu vârste de 17 ani, care își ispășeau pedeapsa în închisoarea nr. 10 de la Goian au fugit după ce au deteriorat gratiile ferestrei de la baie.

Administrația Națională a Penitenciarelor a menționat că unul dintre adolescenți era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru furt, altul avea de ispășit un an și 4 luni de privațiune de libertate pentru aceeași infracțiune, în timp ce al treilea a fost condamnat la 10 ani de pușcărie pentru tâlhărie, furt și viol.

Oameni legii au organizat filtre în localitățile din raza penitenciarului nr. 10, pentru a-i reține pe deținuții fugari. Pentru fapta săvârșită, suplimentar la pedeapsa pe care o ispășesc, deținuții riscă alți până la 5 ani de închisoare pentru „Evadarea din locurile de detenție”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram