image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho, luat grav peste picior; „Din cauza lipsei sale de trofee cu Spurs, un bagaj de mână e suficient”

Jose Mourinho este noul antrenor al echipei AS Roma, iar evenimentul a fost unul dintre subiectele care au ţinut capul de afiş al zilei de ieri.

Mourinho este departe de momentul în care era numărul 1 în lume, dar semnarea contractului la puţin timp după ce a fost dat afară de la Tottenham a atras multe comentarii, unele dintre ele foarte haioase. Sau acide, depinde din ce perspectivă priveşti lucrurile.

Aşa a fost reacţia companiei aviatice low-cost Ryanair.

"Jose va fi fericit să afle că în prezent zburăm de la Londra la Roma de la numai 14,99 lire sterline. Din cauza lipsei sale de trofee cu Spurs, ne aşteptăm ca un bagaj de mână să fie suficient pentru această călătorie", au scris britanicii pe Twitter. Cei care nu-l plac pe Mou probabil că au râs, însă nu toată lumea gustă umorul britanic.

La Tottenham, Mourinho nu a apucat să antreneze un campionat întreg, deşi în iarnă, după prima parte a sezonului, lucrurile stăteau excelent atât în campionat, cât şi cupele europene.

Singura realizare notabilă a fost calificarea în finala Cupei Ligii Angliei, dar pe care nu a mai gestionat-o el, iar Tottenham a pierdut cu Manchester City, scor 0-1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: