Partidul condus de Ion Chicu va participa la alegerile parlamentare: „Cetățenii îi vor putea sancționa pe politicienii cinici”

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) va participa la alegerile parlamentare anticipate din această vară. Anunțul a fost făcut în această dimineață, printr-un comunicat de presă. Aceștia spun că „vor să ofere cetățenilor posibilitatea să aleagă o nouă forță capabilă să asigure echilibrul în societate”.

Foto: UNIMEDIA

Membrii Consiliului Politic Național, reunit în ședință, au decis unanim că PDCM trebuie să participe în acest scrutin electoral, pentru a oferi cetățenilor posibilitatea să aleagă o nouă forță, capabilă să asigure echilibrul în societate și s-o consolideze în jurul unor idei și valori cu adevărat importante pentru oameni.

„Timpul este prea scump pentru Republica Moldova, iar noi experimente politice doar vor amplifica bătăliile, haosul și sărăcia. Acum, cetățenii îi vor putea sancționa pe politicienii populiști și cinici, care au pierdut simțul realității și sunt gata să distrugă din temelie acest stat”, a declarat președintele PDCM, Ion Chicu, care a subliniat că oamenii așteaptă o schimbare fundamentală de atitudine din partea politicienilor.

Alegerile parlamentare se vor desfășura pe 11 iulie.


Pub