Shopping MallDova lansează campania „Discount Sănătos”

Orice implicare în dezvoltarea societății din care facem parte ne ajută să evoluăm și să avem o viață mai bună. De-a lungul anilor, centrul comercial Shopping MallDova a implementat un șir de campanii și proiecte sociale, datorită cărora s-a schimbat în bine viața membrilor comunității noastre. De fiecare dată, inițiativele sociale și acțiunile civice au fost realizate cu multă atitudine și responsabilitate. Iar acum, în contextul pandemiei care a resetat prioritățile tuturor, Shopping MallDova vine cu inițiativa de susținere a medicilor și tuturor lucrătorilor din sistemul medical și lansează campania „Discount Sănătos”.

Foto: Shopping MallDova

Campania este destinată tuturor angajaților din sistemul medical din țară. Până în data de 31 august, magazinele centrului comercial pun la dispoziție reduceri și discounturi speciale la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, alte piese utilitare dar și diferite produse care se găsesc în incinta centrului comercial.

La prezentarea legitimației de lucrător medical, cumpărătorii beneficiază de o reducere specială, în semn de mulțumire pentru efortul pe care îl depun, munca perseverentă și responsabilitatea de care dau dovadă și de zi.

Dacă faci parte din sistemul medical din țară, te așteptăm la Shopping MallDova pentru a-ți face cumpărăturile de care ai nevoie, achitând prețuri mai mici și beneficiind de oferte promoționale special create pentru tine. În aceste timpuri complicate, suntem alături și împreună susținem oamenii din domeniul sănătății.

Centrul comercial oferă tuturor vizitatorilor oportunitatea de face cumpărături de plăcere, fiind în același timp un loc sigur de distracție și relaxare. Pe lângă multitudinea de magazine cu produse variate pentru toți, Shopping MallDova susține cauzele și ideile care au drept scop îmbunătățirea vieții și protecția membrilor comunității sale.

Conceptul de „lifestyle center” adus în țară de către centrul comercial oferă o experiență completă de shopping, fiind un reper modern de a savura frumos timpul împreună cu familia.

Lista reducerilor poate fi consultată aici.

Te așteptăm la Shopping MallDova!


// console.log('no ads situation')