13:16:56 28.03.2024
Stiri

Cântăreața Pink, mărturisiri la 41 de ani: „Am crezut că voi muri şi mi-am rescris testamentul”

Actualitate 05.05.2021 17:29 Vizualizări2222 Autor: Ziarul National
Cântăreața Pink, mărturisiri la 41 de ani: „Am crezut că voi muri şi mi-am rescris testamentul”


Cântăreața Pink a traversat recent una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Acum, la 41 de ani, artista a mărturisit că și-a făcut deja testamentul, ba chiar l-a și revizuit în urma problemelor medicale suferite.

Artista americană în vârstă de 41 de ani a fost infectată cu coronavirus în luna martie a anului trecut. Nu a fost singura din familie, și Jameson, fiul ei de patru ani, a fost testat atunci pozitiv.

Acum, la mai bine de un an de atunci, Pink a făcut dezvăluiri despre întreaga experiență. Cântăreața și-a făcut testamentul, pe care recent l-a revizuit.

„O să sune nebunesc ce voi spune acum, dar ne-am îmbolnăvit de Covid anul trecut, foarte devreme, la începutul pandemiei. Şi am crezut că este foart grav, aşa că mi-am rescris testamentul”, a declarat aceasta în interviul pentru Heart Radio.

„Eu şi Jameson am fost foarte bolnavi, ne-a fost foarte rău. Soţul meu, Carey, şi fiica noastră de 9 ani, Willow, n-au avut nimic. Acela a fost un moment în care am crezut că s-a sfârşit pentru noi, că până acolo ne-a fost.

„Mi-am sunat cea mai bună prietenă şi am rugat-o să îi povestească fiicei mele, după ce nu voi mai fi, cât de mult am iubit-o”, a continuat aceasta seria dezvăluirilor.

Întreaga experiență a inspirat-o să scrie melodia „All I Know So Far”.

„Mă năpădiseră cele mai grele gânduri: ce îi las cu adevărat copilului meu? Ce l-am învăţat cât am trăit? Va reuşi în viaţă după ce nu voi mai fi? A fost cu adevărat terifiant”, a mai spus artista, scrie okmagazine.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md