Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău recrutează voluntari. Care sunt condițiile de participare

CMTC

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău (CMTC) este o organizație a tinerilor, rolul căreia este de a reprezenta tinerii din municipiul Chișinău în raport cu autoritățile publice locale. CMTC a fost creat la inițiativa tinerilor în anul 2015, de Ziua Orașului Chișinău. Dacă vrei să faci parte din această echipă, atunci să știi că CMTC tocmai a început recrutările de voluntari.

CMTC derulează proiecte socio-culturale, educaționale, de activism și implicare civică, de capacitare a tinerilor în domenii precum: advocacy, dezbateri, discurs public, scriere de proiecte, time management, inteligență emoțională etc.

E de menționat că CMTC a fost nominalizat drept „Cel mai bun Consiliul de Tineret” la Gala premiilor pentru sectorul de tineret, MECC 2016, și „Cel mai activ ONG urban” la Festivalul Voluntarilor 2017.

Devenind parte a familiei CMTC, ai şansa de a afla cum are loc activitatea în cadrul unui consiliu de tineret, de a transforma ideile în proiecte de amploare, de a participa la organizarea şi coordonarea evenimentelor, dar şi de a îţi crea noi prieteni şi relaţii durabile şi de încredere. CMTC se ghidează de principiul investiției în potențialul fiecărui tânăr,deci fiind în echipa noastră vei avea parte de tot ce este necesar ca să îți dezvolți maxim potențialul tău ca personalitate.

Aşadar, dacă eşti interesat de a deveni parte a acestei organizaţii de tineret, nu rata ocazia şi înregistrează-te acum pentru a fi voluntar în unul dintre următoarele departamente:
# Comunicare și Relații Externe;
# Resurse Umane;
# Proiecte pentru Tineri;
# Parteneriate și Advocacy.

Doritorii se pot înregistra pe acest link, iar ulterior vor fi invitați la un interviu. Data-limită este 16 mai.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente