„Până aici a mers ostașul.” Veaceslav Nedelea, consilier municipal de pe lista PDM, părăsește fracțiunea

My Post (1)

Consilierul municipal Veaceslav Nedelea părăsește formațiunea politică Partidul Democrat din Moldova (PDM). Acesta justifică plecarea prin dezacordul său cu politica conducerii partidului de promovare în funcțiile politice.

„Până-aici a mers ostașul… Da, am fost circa 11 ani ostaș al PDM, membru al CNP, Președinte al Organizației de Sector Buiucani, mun. Chișinău. Am fost un membru fidel, dedicat activităților politice și organizatorice. Am fost deputat, actualmente sunt Consilier municipal de Chișinău. Plec din PDM din motive, care au la bază dezacordul meu cu politica conducerii de promovare în funcțiile politice, cu „restaurația”, dacă vreți… Nu datorez explicații nimănui, decât colegilor mei din Echipa PDM Buiucani, cărora le voi oferi, și care sper, să mă înțeleagă… Îmi asum pe deplin acest gest. Caracterul unui politician, rezultă din capacitatea acestuia de a-și asuma anumite decizii”, se arată în mesajul acestuia.

Veaceslav Nedelea a fost al 32-lea pe lista PDM la alegerile parlamentare din 2014. Anterior, a fost director al Direcției Poșta Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente