/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un altfel de Paști. Eroii campaniei „Bătrânii Noștri”, surprinși cu daruri. Familia Cincilei a primit o mașină de spălat

05 mai 2021, ora 20:02

Un altfel de Paște – datorită vouă, oamenilor buni și agenților economici, care nu ați rămas indiferenți și v-ați implicat, necondiționat, cu daruri, bani și mesaje de susținere pentru eroii campaniei „Bătrânii noștri”. Mare a fost bucuria soților Cincilei, când ne-au văzut, din nou, intrând pe poartă, de data aceasta încărcați cu de toate.

„Bună ziua. Avem daruri pentru Dvs și sper să vă prindă bine cadourile pe care le-am adus.”

Zinaida CINCILEI, PENSIONARĂ: „Nu știu, nu m-am așteptat la așa ceva. Există foarte multă lume bună pe acest pământ care au considerat că pot să împartă din bunătatea lor.

Printre cei care au întins o mână de ajutor fostei profesore de franceză, din satul Chetrosu, este renumita companie Metro și Fundației Felicia „Grin Farm”. Datorită darurilor pe care le-au făcut, familia Zinaidei Cincilei a avut parte de un Paște la care nu mai visa.

„Ulei, grâne, dulciuri.”

Iar mașina de spălat a fost cadoul la care se așteptau cel mai puțin. Respectiv, gospodina casei nu și-a putut stăpâni emoțiile de bucurie.

Zinaida CINCILEI, PENSIONARĂ: „Off Doamne! Ea spală tot și face tot pentru DVS.”

Când ne-au luat rămas bun, cei doi soți erau mult mai veseli, decât atunci când le-am trecut pragul prima dată, când abia le afla trista istorie de viață. S-au luminat la față datorită tuturor celor care au contribuit cu tot ce au putut pentru a le face bătrânețile mai liniștite și mai fără de griji. Mulțumiri deosebite partenerilor campaniei „Bătrânii Noștri” – compania Metro și Fundației Felicia „Grin Farm”.

Soții Cincilei sunt unii dintre cei opt eroi ai campaniei Bătrânii Noștri lansată de TV8. Cei doi trăiesc în  satul Chetrosu, raionul Drochia, și și-au pierdut singura fiică din cauza unor probleme cardiace. O rază de lumină le aduce nepoata lor, în care își pun multe speranțe și investesc toți banii din pensiile modeste. Vor să o ajute să termine studiile, ca să-și găsească un loc mai bun în viață. Toată povara familiei a rămas pe umerii îmbătrâniți ai doamnei Zinaida, cândva profesoară de franceză, care, pe lângă nepoată, trebuie să mai aibă grijă și de soțul ei. În urma unui accident rutier, s-a ales cu grad de dizabilitate. 

 

/VIDEO/ Campania Bătrânii noștri. O fostă profesoară își crește nepoata din pensie după ce i-a murit fiica

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram