/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O nouă plecare din PDM. „Nu datorez explicații nimănui, până aici a mers ostașul”

missing
05 mai 2021, ora 21:53

Consilierul municipal Veaceslav Nedelea părăsește Partidul Democrat. Într-o postare pe Facebook, ex-deputatul anunță că pleacă din motive „care au la bază dezacordul său cu politica conducerii de promovare în funcții politice” și speră că cei din echipa PDM îi vor înțelege decizia. 

„Până aici a mers ostașul… Da, am fost circa 11 ani ostaș al PDM, membru al CNP, președinte a Organizației de Sector Buiucani. Am fost un membru fidel, dedicat activităților politice și organizatorice. Am fost deputat, actualmente sunt Consilier municipal de Chișinău. Plec din PDM din motive, care au la bază dezacordul meu cu politica conducerii de promovare în funcțiile politice, cu „restaurația”, dacă vreți”, scrie Nedelea pe pagina sa de Facebook.

În aceeași postare de pe Facebook, fostul deputat democrat spune că își asumă decizia și spune că nu aderă la un alt partid.

„Nu datorez explicații nimănui decât colegilor mei din echipa PDM Buiucani, cărora le voi oferi și care sper să mă înțeleagă… Îmi asum pe deplin acest gest. Caracterul unui politician rezultă din capacitatea acestuia de a-și asuma anumite decizii. Vă asigur pe toți că nimeni nu ma „racolat cumpărat sau ademenit”, a mai scris Nedelea.

Până-aici a mers ostașul…
Da,am fost circa 11 ani ostaș al PDM,membru al CNP,Președinte a Organizației de Sector…

Publicată de Veaceslav Nedelea pe Miercuri, 5 mai 2021

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram