Inspectare inopinată la două subdiviziuni din cadrul Direcției regionale VEST
Șeful interimar al Poliției de Frontieră, însoțit de șefii Direcției Generale Control al Frontierei și Direcției management logistic și achiziții, au efectuat astăzi o vizită ad-hoc la Sectorul Poliției de Frontieră Valea Mare, subdiviziune aflată în construcție capitală.
Foto: border.gov.md
La fața locului, s-a urmărit procesul de reconstrucție a sediului, iar șeful de șantier a prezentat lucrul realizat la această etapă, care se încadrează conform lucrărilor preconizate. Totuși, conducerea IGPF a atenționat agentul economic ca obiectul să fie dat exploatare în termenii stabiliți în contract și mai mult, lucrările să fie realizate calitativ, nu va fi tolerată delăsarea.

A urmat și verificarea Sectorului Poliției de Frontieră Frăsinești, care în scurt timp, de asemenea va fi supus unei reparații capitale. La sediul Sectorului au fost identificate mai multe neajunsuri logistice, dar și de management.

În acest sens, conducerii subdiviziunii de frontieră i-a fost cerut ca în perioada imediat următoare să identifice soluții de remediere a lacunelor depistate și să gestioneze corect procesele de activitate privind securitatea graniței.


Pub