(foto) Atenţie! Au demarat lucrări de reparație a străzilor din Chişinău prin injectare cu beton asfaltic

Primarul general al municipiului Chişinău anunţă că gropile de pe unele străzi din capitală au început a fi reparate prin “injectare cu beton asfaltic”.

Se va face uz de această procedură până când va fi soluționată o “criză”. Deși sunt prevăzuți bani în buget pentru reparația gropilor din oraş, acestea nu pot fi acoperite cu asfalt fierbinte din cauza că nu este adoptat un regulament cu privire la producerea acestui tip de asfalt conform standardelor europene.

Zis şi făcut, aceste reparaţii temporare au început şi cu ele au apărut deja unii şoferi nemulțumiți. Ideea este că în urma lucrărilor rămân pietricele şi alte particule, iar nimeni nu pare a fi abilitat să se ocupe de strângerea lor imediată! Astfel, odată ce ajung sub roţi de maşină, involuntar sunt proiectate în caroseriile şi parbrizele autovehiculelor celor care merg din spate!

https://www.facebook.com/i.ceban.public/posts/823020951635115?cft[0]=AZVKhWNHiM8M4sHDBMkLudq_a7pqvuQViwFuP6lE3NIZ77qcWM6MAMzpfzOYJNcQQS__gn6g_r7mX37nvQwz272vOH2YwCSCxFI2gIE3zoUDPQrdIS-prReW9WQKmV5meIA&tn=%2CO%2CP-R

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/