(video) Oficial: Genesis a venit în Europa! Şapte maşini, dintre care trei electrice, disponibile deja din primul an

Genesis Motor Europe a dezvăluit detalii despre debutul său european în 2021 într-o conferință de presă organizată astăzi la Frankfurt și transmisă online. Vânzările de maşini le va începe din această vară, iniţial pentru clienții din Marea Britanie, Germania și Elveția.

https://www.youtube.com/watch?v=z0fKb_lR6mY

Detalii cheie:

  • Brandul coreean premium, care şi-a sărbătorit cea de-a cincea aniversare în noiembrie anul trecut, ajunge în Europa cu promisiunea de a pune accent pe service excepțional pentru clienți, peste vânzările propriu-zise, prin “Genesis difference”.
  • Cu o listă transparentă de preţuri pentru toatele modelele sale şi o garanţie de cinci ani (include service, asistenţă rutieră, o altă maşină oferită pentru utilizarea în perioada service-ului, software de cartografiere şi alte actualizări OTA), fără extrase ascunse, va vinde automobile direct către public atât online, cât și prin Genesis Studios, în locații râvnite. Primele studiouri vor fi deschise la Londra, München și Zurich.
  • Pentru a realiza acest lucru, marca a dezvoltat o gamă de instrumente digitale ușor de utilizat, inclusiv un configurator online și o nouă platformă de comerț electronic; specificații și opțiuni simplificate ale vehiculului pentru a oferi o valoare excelentă; și o serie de opțiuni prin abonament de la momentul lansării.
  • Un element esențial pentru experiența mărcii va fi numirea unui asistent personal Genesis, recrutat din sectoarele ospitalității și retailului, care va gestiona fiecare aspect al experienței de cumpărare și proprietate a clientului, pentru a respecta cel mai mare lux din toate timpurile.
  • Acest nou model de afaceri va permite Genesis să construiască relații autentice cu clienții europeni și să garanteze o experiență fără stres care promovează confortul, încrederea și transparența. În centrul său va fi promisiunea Genesis Motor Europe: “venim la voi, oferind livrare și preluare la domiciliu sau la birou pentru a elimina nevoia de a vizita vreodată un dealer”. 
  • Comenzile vor fi deschise pentru sedanul Genesis G80 și SUV-ul Genesis GV80 în iunie, urmând ca noile G70 și GV70 să urmeze la scurt timp. Ilustrând un angajament clar față de regiune, un nou produs european dedicat va debuta la fel în acest an (din surse ar fi vorba despre Genesis G70 Shooting Brake).
  • Ca un angajament față de regiune și pentru a răspunde nevoilor clienților europeni, modele G80 și GV80 au fost adaptate pentru drumurile europene la centrul european de dezvoltare a mărcii. Ambele au fost proiectate, dezvoltate și testate cu atenție special pentru regiune, cu zeci de mii de kilometri acoperiți în 15 țări pe unele dintre cele mai dure și provocatoare drumuri din Europa și, desigur, pe circuitul Nürburgring.
  • După premiera mondială la Auto Shanghai luna trecută, modelul Electrified G80 va fi primul electromobil Genesis care va ajunge în Europa.
  • Alte două mașini electrice cu baterii – una construită pe o platformă electrică dedicată – vor fi, de asemenea, introduse în primul an de activitate în Europa, ca parte a lansării de produse.

Conferința de presă în reluare:

https://youtu.be/5OYbXEcJTCw

Cmentariile sunt închise