(video) Iată de cât timp este nevoie pentru ca un nou Ford Bronco Sport să treacă prin “Poarta Iadului”

Celebrul pilot Vaughn Gittin Jr. a postat un filmuleţ cu un raid în off-road prin munții din statul american Utah, acolo unde un protagonist principal a fost noul Ford Bronco Sport. SUV-ul a demonstrat că poate parcurge faimoasa “Poartă a Iadului” – o trecătoare abruptă şi dificilă datorită reliefului – foarte uşor, însă făcându-se apel la câteva “şiretlicuri”.

https://www.facebook.com/100044566920425/videos/873299163401051

Spre deosebire de clasicul Bronco cu structură tip cadru, versiunea Sport are un corp portant fără cadru. Cu toate acestea, are o gardă la sol impresionantă (până la 224 mm) și o capacitate de parcurge a unui vad de apă cu o înălţime de până la 600 mm, precum și tracțiune integrală cu un diferenţial posterior blocabil.

Şi în acest caz, două lucruri au ajutat suplimentar maşina să treacă prin “Poarta Iadului”, unde SUV-urile pregătite își încearcă de obicei capacităţile. În primul rând, anvelopele Nitto all-terrain cu jante Centerline Pangea (nu vin standard), dar şi abilităţile şoferului – Loren Healy – care are mai multe victorii în competițiile de off-road.

În luna martie un alt videoclip impresionant din aceeași locație a apărut pe în spaţiul online. Trecătoarea a fost abordată de un mare Ford F-250 cu ampatament foarte lung, un corp lat şi cu o greutate de aproape trei tone.

https://youtu.be/86lXvVIMmes
https://youtu.be/NeP-5JI45UU

Vezi şi: (video) KIA Sorento a reuşit să treacă prin “Poarta Iadului”

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/