fbpx

Eliberat înainte de termen, pedofilul în serie autointitulat „Arhanghelul Mihail” terorizează familia pe care a ținut-o zece ani în sclavie

Pedofilul în serie care se dădea drept Arhanghelul Mihail a fost eliberat înainte de termen și acum terorizează familia dintr-o localitate din Căușeni, pe care a ținut-o în sclavie timp de 10 ani. Una din victimele sale, care a fost agresată împreună cu sora sa pe când erau minore, spune că familia este și acum sub infuenta falsului proroc. Femeia a povestit pentru protv.md cum a ajuns bărbatul în casa lor și cum le-a distrus viața.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victima spune că totul a durat de când ea avea șapte ani și până la 16 ani. Cu lacrimi în ochi, femeia spune că era încă foarte mică când falsul proroc a apărut în viață familiei sale, în anul 2001. Bărbatul s-a prezentat ca Arhanghelul Mihail și a obținut încrederea părinților, care îi permiteau să facă tot ce își dorește – să maltrateze copiii, să întrețină relație sexuale cu mama lor și să le agreseze tatăl.

A venit să locuiască la noi în casă în 2010, iarnă. Ce se petrecea la noi în casă știa doar familia noastră, noi nu aveam dreptul să vorbim cu nimeni, nici cu vecinii, nici cu rudele”.

Părinții au avut încredere oarbă în acest monstru, spune femeia: „El este trimis de la Dumnezeu și sufletul lui îi aparține Arhanghelului Mihail”.

Cu groază victima își amintește că atunci când bărbatul consuma alcool, zilele deveneau un adevărat coșmar pe care încearcă să îl uite.

La un moment dat a început așa tare să-l bată pe tată și eu m-am speriat foarte mult, am alergat spre ei, și l-am găsit deja cu cuțitul la gât și îi ieșea sânge de sub cuțit lui tată. Eu m-am aruncat să-l ajut pe tată și am primit eu bătaie după asta până dimineață. Nu cred că o să uit asta atât de ușor și în general că o să uit vreodată”.

Sora femeii a și născut de la falsul proroc când avea 17 ani, iar după ce a scăpat de el, s-a căsătorit și acum are o familie – soț și doi copii, dar agresorul încă nu o lasă în pace: „El era împotriva că sora mea să se mărite și să dea familia copilului după soțul ei actual. Pentru că copilul este al lui pretinde la drepturi părintești”.

Fratele victimelor a fost și el torturat, fiind bătut crunt ani la rând. Acum acesta trăiește în altă țară și nu își poate ierta părinții, iar sora să spune că înțelege de ce acesta s-a dezis de ei: „Dacă era în puterea lor, probabil ne-ar lasă din nou în mâinile acestei persoane. Dintr-un punct de vedere, probabil are dreptate”.

Deși a primit 13 ani de detenție, abuzatorul a stat după gratii doar șase ani într-un penitenciar din stânga Nistrului, iar acum este în libertate. Asta o sperie pe femeie: „Acum l-au eliberat după șase ani, iese că la jumătate de termen. Mă tem foarte mult de părinții mei, pe mine cu siguranță nu mă va mai trage sub influenta lui, dar mama mea încă îl ascultă”.

Citește continuarea materialului pe protv.md.

Articole asemănătoare

Back to top button