Șoldănești: Doi tineri, transportați la spital, după ce mașina în care se aflau a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac

Accident rutier în raionul Șoldănești. La data de 2 mai, în jurul orelor 15:15  în Dispeceratul IP Șoldănesti a parvenit informație telefonică precum că în apropierea satului Olișcani raionul Șoldănești, un automobil de model BMW a derapat de pe traseu. 

Foto:
Deplasându-se angajații poliției la fața locului au stabilit că un tânar de 25 de ani, deplasându-se pe traseul R-9 cu automobilul de model BMW km 20 + 450m., ieșind la depășire neregulamentar în loc cu vizibilitate redusă, evitând impactul cu autoturismul ce se deplasa regulamentar pe banda din sens opus, a derapat de pe traseu, ciocnindu-se într-un copac.

În urma accidentului rutier conducătorul mașinii a fost transportat la SR Șoldănești, cât și pasagerul de 31 de ani a fost transportat la SR Șoldănești.

Conducatorul auto dispune de permis de conducere cu categorie corespunzătoare, fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul din dotare Drager 6810, rezultatul final în aerul expirat din cavitatea bucală, fiind de 0,00 mg/l.

Alte circumstanțe se stabilesc.


Pub