O fetiță de 10 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un Volkswagen și un Vaz s-au ciocnit violent, la Hîncești

O fetiță de 10 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce două mașini s-au ciocnit duminică, 2 mai, într-o localitate din raionul Hîncești. Potrivit oamenilor legii, unul dintre șoferii implicați în accident se afla în stare de ebrietate.

Foto: IP Hîncești

Potrivit ofițerei de presă a P Hîncești, Cristina Vicol, la fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseul R-33, km 16, la intrare în localitatea Lăpușna, în intersecție automobil de model VW și automobilul de model „VAZ 2121”, s-au tamponat frontal-lateral, ambele autovehicule derapând pe acostament.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, care a acordat ajutor medical, unei minore de 10 ani. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul „Drager”, ulterior s-a stabilit că șoferul automobilului de model VW, avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o cauză penală conform art 264/1 Cod Penal al RM (conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate). 



Pub