(foto) O femeie și un copil, cât pe ce să fie striviți de o placă de beton, desprinsă de pe un balcon de la etajul 16

O femeie și un copil au fost cât pe ce să fie striviți la intrarea în blocul locativ, după ce o placă de beton s-a desprins de pe un balcon avariat de la etajul 16 și a căzut în gol. Incidentul s-a produs aseară, în jurul orei 21:00, pe strada Ismail din capitală. La fața locului au intervenit oamenii legii, pompierii, dar și o ambulanță. Mai mult, locuitorii blocului au publicat imagini pe o rețea de socializare în care au menționat că au semnalat problema, însă până astăzi nu s-a intervenit.

Foto: colaj/ fb/GBMOnline

„O placă de beton de pe un balcon a căzut de la etajul 16, aproape ucigând o femeie și un copil. Cel mai interesant lucru e că am avertizat că betonul nu se ține bine. Este bine că nu există victime. Marți vom lua cu asalt Întreprinderea Comunal-Locative”, a spus un martor.


Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a IGSU, Liliana Pușcașu, ne-a comunicat că incidentul s-a produs în jurul orei 20:50.
„A căzut o plita de beton de la etajul 16 , strada Ismail. Nimeni nu a suferit, iar cazul se cercetează”, ne-a spus ofițera.


Reprezentanțili Direcției Generale Locativ-Comunală și Amenajare nu au comentat cazul.


Pub