fbpx

Prima apariției a prințului Harry, după moartea bunicului său. A participat la un concert caritabil în sprijinul vaccinării

Prințul Harry a făcut un apel pentru un acces mai larg la vaccinuri anti-Covid după ce s-a alăturat mai multor vedete din industria muzicală pentru organizarea și susținerea unui concert caritabil menit să promoveze ideea vaccinării pe mapamond. Ducele de Sussez și-a exprimat sprijinul față de India, țara în care pandemia de coronavirus s-a transformat într-un veritabil dezastru umanitar în ultimele săptămâni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prințul Harry a apărut alături de mai multe celebrități, printre care Jennifer Lopez, Selena Gomez și Foo Fighters la evenimentul Vax Live, un concert caritabil organizat în sprijinul eforturilor internaționale de vaccinare împotriva coronavirusului, relatează BBC.

La eveniment a vorbit inclusiv președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, într-un clip înregistrat. Alte mesaje video au mai venit de la președintele Franței, premierul Canadei și de la Papa Francisc. Alte vedete, precum Ben Affleck, David Letterman, Jimmy Kimmel și Sean Penn s-au alăturat, de asemenea, pentru a da mesaje de susținere pentru accesul egal la vaccin.

„În această seară vă sărbătorim pe voi toți – cei aflați în prima linie de luptă cu pandemia, milioane de eroi din toată lumea”, a spus Harry referindu-se le lucrătorii din domeniul sanitar.

„Nu putem să ne odihnim și nu ne vom recupera complet până ce nu vom distribuit în mod drept și egal vaccinul în fiecare colț al lumii.

În această noapte suntem în deplină solidaritate cu milioane de familii din toată India care astăzi se luptă cu un val devastator al pandemiei. Virusul nu respectă granițe, iar accesul la vaccin nu poate fi determinat de granițe”, a adăugat el. Este prima apariție publică a prințului Harry după moartea bunicului său.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button