image
Sursa foto: Președinte.md

VIDEO: Maia Sandu, mesaj cu ocazia Sărbătorii Pascale: „Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire și claritate”

Președintele Maia Sandu a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorii Pascale prin care a reamintit că trecem printr-o perioadă pandemică dificilă și a îndemnat cetățenii să se păzească și să aibă grijă de apropiați, să poarte măști în spații închise și să petreacă cât mai mult timp afară.

„Încercarea prin care trecem ne învață să fim generoși, ne învață că depindem unii de alții, ne învață cât de grea este responsabilitatea noastră pentru fiecare acțiune. Gândurile noastre astăzi vor fi și la cei bolnavi, la cei care luptă pentru viață, la lucrătorii medicali, care și în noaptea Învierii au stat de veghe lângă cei aflați în suferință”, a menționat Maia Sandu.

Președintele a reiterat că trecem printr-o perioadă care ne testează bunătatea și capacitatea de a ne proteja aproapele

„Dragi prieteni, vă adresez sincere felicitări cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști și vă doresc pace și liniște - nouă tuturor și întregii Moldove! Sănătate și bunăstare, pace, bucurie și frumusețe! 

Sfintele Sărbători ne învață să fim mai buni, să fim recunoscători pentru binecuvântările care ni se dau, să fim conștienți că fiecare clipă merită trăită cu bucurie din plin. Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire și claritate. Vă urez Paște Fericit!  Hristos a înviat!”, a spus Maia Sandu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: