Marina Tauber și-a sărbătorit ziua de naștere: Câți ani a împlinit și ce așteaptă în acest an

Vicepreședinta Partidului „Șor”,  și-a sărbătorit pe 1 mai ziua de naștere. Deputata Marina Tauber a împlinit 35 de ani, scrie SHOK.md.

Foto: Marina Tauber/ fb

„Hello, 35! Din anumite motive, simt că acesta va fi cel mai bun și fericit an al meu!  

Totul se va împlini în ea”, a scris deputata pe Facebook. 

Cu mesaje de felicitare au venit mai mulți colegi de a deputatei dorindu-i fericire, succes și doar clipe frumoase. 

„ În această zi, în care toți serbează Ziua Internațională a Muncii, s-a născut o persoană deosebită, o persoană ce pe parcursul mai multor ani a Muncit cu dedicație şi a luptat cot la cot pentru o Moldovă Prosperă, pentru un viitor mai bun pentru toţi! 

Draga Marina Tauber – La Mulți Ani!, cu multă sănătate și prosperitate!  

Vă dorim ca în continuare să aveți aceiași energie pozitivă, aceiași forță și curaj pe care îl aveți astăzi și datorită căruia zi de zi sunteți alături de cetățeni în binele acestora. Suntem siguri că lucrurile bune pe care le-a făcut și continuă să le facă a adus zâmbete și dragoste în sufletele oamenilor. De-a lungul acestor ani prin entuziasmul și dăruirea Dvs, indiferent de încercări a-ți demonstrat profesionalism și devotament față de tot ceea ce faceți. 

Draga noastră colegă și preitenă, îți dorim fericire, succes și doar clipe frumoase. La Mulți, Mulți Ani”, i-au transmis colegii Primăriei orașului Orhei. 

„Mult stimată și draga mea colegă!  În această zi importantă pentru tine, vin cu cele mai sincere și calde urări de bine și de sănătate! 

Fie ca toate gândurile să devină realitate, visele să prindă viață, iar familia și prietenii adevărați să rămână mereu alături!  

Să rămâi la fel de senină și plină de entuziasm, iar bunul Dumnezeu să te ocrotească și să-ți vegheze oricând calea! 

În echipa Partidului ȘOR, te cunosc ca pe un puternic camarad, alături de care nu ne este frică să intrăm în nicio luptă. Știm că mereu ești alături și te implici cu trup și suflet în toate activitățile noastre, fapt pentru care îți mulțumesc enorm. 

Mereu ești la straja a tot ce se întâmplă în interiorul echipei noastre. 

Îți doresc să fii stimată și admirată, în continuare, de locuitorii țării și cei dragi. Cea mai de preț mulțumire pentru toate inițiativele frumoase pe care le realizezi, sunt zâmbetul sincer al oamenilor de pe întreg teritoriul țării! 

Îți doresc, în continuare, forțe pentru a mișca munții din loc și a face lucruri mărețe! 

Pace în suflet și multă sănătate familiei, perseverență, răbdare și putere pentru a merge mai departe și multe Victorii în cauza noastră comună, cea de a dărui un trai mai bun cetățenilor țării noastre! 

La Mulți Ani”, i-a scris vicepreședintele Partidului ȘOR, Vitalie Balinschi. 

Marina Tauber este o antrenoare de tenis și politiciană din Republica Moldova, deputat în legislatura a XXI-a a Parlamentului Republicii Moldova, aleasă pe circumscripția nr. 19 Ivancea din partea Partidului „ȘOR”. 

Marina Tauber s-a născut în municipiul Chișinău. A dorit să devină jucătoare profesionistă de tenis, fiind încurajată de tatăl său. 

A învățat la Liceul Logica din Chișinău, fondat de Miron Șor, tatăl lui Ilan Șor. La vârsta de 14 ani, s-a înscris la Academia de Tennis „Nick Bollettieri” din Bühl, Germania, unde a studiat până în 2002. Din 2003 a frecventat Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, obținând diplomă de licență în 2011 și diplomă de master în 2013. În perioada 2013-2016 a făcut masterat în științe politice la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova. 



Pub