(video) „Șoc și groază! Cozonacii lui Dodon au eclipsat până și dizolvarea Parlamentului”

Un filmuleț în care Igor și Galina Dodon coc pască și cozonac pentru sfintele sărbători de Paști a stârnit discuții pe rețelele de socializare. Asta după ce doi deputați de la Partidul Acțiune și Solidaritate au ironizat pe seama tăvilor folosite de fosta familie prezidențială și că Igor Dodon scoate pasca din cuptorul fierbinte cu mâinile goale.

Foto: Captură

Pentru claritate, liderul socialiștilor a publicat video-ul integral, în care se vede că la a doua tavă, Igor Dodon a avut nevoie deja de un prosop.

„Șoc și groază! Știrea zilei azi în toată țara este despre tăvile în care familia Dodon coace cozonacii de Paște. Acest eveniment a devenit atât de important, încât a eclipsat și dizolvarea Parlamentului.

Dragi prieteni, Republica Moldova este astăzi într-o situație în premieră în istoria noastră modernă, când nu avem Guvern funcțional, un Guvern fără competențe și nu avem Parlament – în plină criză, fără organe de stat care ar putea lua decizii, iar oponenților mei politici iată de ce le pasă – cozonacii lui Dodon! Aceasta este adevărată față a unor politicieni și interesul lor pentru popor!

P.S. Pe cei invidioși, data viitoare îi invit la Sadova să coacem cozonaci împreună!”, a reacționat Igor Dodon.


Pub