fbpx

Ce faci în zilele libere? Iată cum poți să petreci timpul în weekend

Ce ai făcut weekendul trecut? Dar pentru weekendul ăsta ce planuri ai? Încă nu te-ai gândit la unul? Echipa Andy’s Pizza vine cu o idee genială. Ce zici de o vizită la unul din cele mai bune localuri din Chișinău?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rețeaua de restaurante Andy’s Pizza datează încă din anul 1999, deci nu poate fi nici o îndoială, venind în unul dintre localuri, vei avea parte de service de cea mai înaltă calitate, iar bucatele te vor încânta cu o explozie de gust și savoare.

Nu doar meniul completează imaginea restaurantului, dar și designul care este dezvoltat pentru a crea o atmosferă caldă, confortabilă și în același timp elegantă și modernă a unui oraș mare. Andy’s Pizza este un loc perfect pentru afaceri și întâlniri prietenoase, pentru mini escapade de familie cu copiii, conversații intime și distracție sinceră pentru toate grupele de vârstă.

O vizită la un restaurant bun, urmată de o plimbare prin pădure sau pe malul unui lac preferat sunt activitățile perfecte pentru zilele libere.

Din fericire, locuitorii capitalei se pot bucura de bucura de o multitudine de localuri deschise în Chișinău, iar pentru a face alegerea potrivită este necesar să cunoști punctele forte ale acestora.

Cei mai iscusiți bucătari

Bucătarii își onorează cu iscusință meseria și depun tot efortul pentru ca mâncarea pe care o gătesc să poată satisface orice preferințe – cea mai discutabilă dintre plăceri. Și le reușește de minune.

Cea mai gustoasă pizza

Pizza este un preparat rapid, gustos și preferat de toată lumea. Se spune că italienii fac cea mai gustoasă pizza, dar cea preparată de bucătarii de la Andy’s Pizza, cu ingredientele alese și combinate în stil propriu, este cu siguranță la fel de bună.

Meniu bogat și variat

Toate produsele pe care ți le oferă rețeaua sunt de cea mai bună calitate și îndeplinesc chiar cele mai stricte cerințe gastronomice. Tot ceea ce se pregătește este realizat cu mult profesionalism, întrucât administratorii vor să ai parte de o experiență remarcabilă. La dispoziția clienților este pus un meniu excelent, pentru gusturi variate, potrivit chiar și pentru cele mai stricte cerințe. „Ne mândrim cu meniul pe care îl oferim”, spun reprezentanții Andy’s Pizza, menționând acesta include alimente de cea mai înaltă calitate, mereu proaspete. Mâncarea este gătită la cele mai înalte standarde, pentru a satisface papilele gustative în cel mai memorabil mod posibil.

Un aspect nu mai puțin important este terenul de joacă amplasat în așa fel, încât fiecărui părinte să-i fie comod să își supravegheze copilul.

Ne dorim ca restaurantul nostru să fie mereu prima ta alegere, cel mai bun loc pentru a mânca și cel mai bun loc pentru a petrece momente de calitate.

Sunt multe activități pentru care puteți opta în weekend. Un plan bun totuși rămâne o escapadă la unul din cele mai bune restaurante din Chișinău, unde să vă simțiți ca-n vacanță.

Cu Andy’s Pizza viața prinde gust și savoare. Sună acum la numărul de telefon 022210210 și fă o rezervare!

Ești așteptat cu drag!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button