image
Sursa foto: jurnal.md

„Gropi cu străzi” în Chișinău; Reparația străzii Calea Basarabiei, începută în decembrie, nici până acum nu sunt finalizate

În Chișinău sunt multe străzi stricate, dar una dintre acestea îi face pe șoferi să scrâșnească din dinți. Vorbim de strada Calea Basarabiei, care reprezintă un adevărat test de răbdare. Autoritățile au început o reparație, dar nu o pot duce la capăt. Deplasarea pe un segment al străzii respective este extrem de anevoioasă și costisitoare, se plâng șoferii, nevoiți să scoată bani grei din buzunar pentru întreținerea mașinilor.

Lucrările de reparație a unei porțiuni a străzii Calea Basarabiei au început încă în luna decembrie. Până acum, acestea nu au fost finalizate, iar drumul rămâne așa cum a fost - o mare problemă pentru șoferi.

Responsabilii din cadrul Preturii sectorului Botanica dau asigurări că în luna mai lucrările de reabilitare a străzii Calea Basarabiei vor fi reluate.

Strada Calea Basarabiei este una dintre cele mai vechi și importante artere ale Chișinăului, cu o lungime de peste cinci km.

Noutăţile partenerilor

comentarii: