image
Sursa foto: Jurnal.md

O șoferiță beată criță a accidentat două mașini de poliție, după ce a fost somată să oprească

O tânără de 28 de ani a fost prinsă beată criță la volan, după ce accidentat ușor două mașini de patrulare. Șoferișa avea o concentrație de 0,89 mg/l în aerul expirat.

Cazul a avut loc aseară, în sectorul Botanica, intrare în municipiul Chișinău. Potrivit poliției, șoferița se deplasa cu luminile de la automobil stinse.

Fiind somată de agenții de patrulare să stopeze, aceasta a refuzat continuându-și deplasarea spre centrul orașului, conducând neuniform.

„Pentru a nu produce o tragedie pe străzi, ofițerii de patrulare cu 2 echipaje au fost obligați să o blocheze. Șoferița a încercat să se eschiveze lovind mașinile de patrulare nesemnificativ. Această a fost înlăturată de la volanul mașinii și supusă testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 0,89 mg/l. La fața locului a fost solicitată grupa documentare accidente rutiere”, menționează poliția printr-un comunicat de presă.

La moment, șoferița este documentată pentru nestopare la indicațiile polițiștilor, producerea accidentului rutier, dar și pentru stare de ebrietate avansată la volanul unei mașini.

Imagini video puteți vedea aici.

Jurnal.mdJurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: