Dumitru Diacov, despre participarea la alegeri parlamentare: „PD va fi de folos și țării și Parlamentului în viitorul legislativ”

Partidul Democrat va participa, cel mai probabil, de unul singur la alegerile parlamentare anticipate, organizate pe „muchie de cuțit”.  Dumitru Diacov a declarat la UNInterviu, marca UNIMEDIA că PD are oameni pregătiți în întreg teritoriul Republicii Moldova și va fi de folos și țării și Parlamentului în viitorul legislativ. 


Foto: UNIMEDIA

„PD este obligat să participe. Eu cred că noi o să mergem singuri. PD are oameni pregătiți în întreg teritoriul Republicii Moldova. PD va fi de folos și țării și Parlamentului în viitorul legislativ. Așa cum se prefigurează acest radicalism, numai PD poate amortiza într-un fel starea de spirit”, a declarat Dumitru Diacov. 

„Anume PD a suferit din ceea ce s-a întâmplat atunci. Nu altcineva. Ceilalți s-au folosit de această situație. Au împrumutat deputați de la PD. Noi am fost aceia care am fost nevoiți să suportăm aceste presiuni, tensiuni și plecări”, a mai menționat  

Dumitru Diacov susține că Partidul Democtrat este partidul democrat tradițional, acela care a fost pe timpuri. El este foarte stabil. Sunt oameni foarte devotați Partidului.  



„Au fost oameni în PD aduși cu desila, ademeniți cu fel de fel de bumbonele și sigur că mulți dintre acești oameni au plecat. Din in rândul deputaților și din teritoriu. Poate unii dintre ei se mai gândesc ce să facă. Eu aș dori ca toții să rămână, să mergem înainte și să căutăm soluții. Eu ca fondator, ca președintele Partidului Democrat îmi doresc să fie în viitorul Parlament și să-și asume acest rol de partid care asumă dialogul, stabilitatea și conlucrarea în viitorul Parlament.  

Președintele de onoare al PD afimă că sondajele totdeauna au arătat un procent mai modest deoarece oamenii partidului PD sunt oameni cumpătați, liniștiți și preferă să mai stea și să privească lucrurile.  

 



Pub