(foto) Acest Mercedes-Benz E 500 W211 îşi caută un nou proprietar! Nici nu ai spune că are aproape 20 de ani

În posesia dealerului olandez Autoleitner se găseşte un alt automobil cu parcurs, dar într-o stare impecabilă, model care va ajunge într-o bună zi o legendă veritabilă. Este vorba despre un Mercedes-Benz E 500 în caroserie W211, care are o vârstă de aproape 20 de ani şi un parcurs mai mic de 100.000 de km.

Exemplarul este vopsit în culoarea Brilliant Silver metallic, este produs în anul 2004 și are 87.156 de km parcurși. De atunci și până în prezent din punct de vedere al aspectului aproape că nu s-a schimbat, ceea ce şi demonstrează fotografiile ataşate, un motiv fiind şi drumurile bune pe care s-a exploatat, dar şi grija proprietarului.

Este un adevărat lup în haine de oaie pentru că nu dă de gol că este un E 500, asta deoarece nu are o denumire şi terminații de eșapament vizibile. Sub capotă are un V8 natural aspirat de 4.966 cm3 (opţional acest motor poate fi dotat cu sistem de dezactivare a patru cilindri), care generează 306 CP şi 460 Nm de cuplu. Este cuplat la un 7G-TRONIC PLUS şi poate face 0-100 km/h în practic 6.0 secunde. Tracţiunea îi este pe puntea din spate.

Este echipat cu mai multe tehnologii, sisteme, dotări şi opţiuni, printre care: servodirecţie, senzori de parcare faţă/spate, telecomandă pentru garaj, scaune multi-conturate cu încălzire și memorie, oglindă retrovizoare interioară cu funcţie anti orbire, coloană de direcţie reglabilă electric, antenă pentru telefon, navigație pe ecran mare, pachet Avantgarde, sistem audio Harman Kardon, monitor presiune în anvelope, DVD, suspensie pneumatică Airmatic, climatizare automată, faruri bi-xenon, jante la 17 inci în anvelope noi 245/45 R17 Michelin Primacy, baterie cu capacitate mai mare şi rezervor de benzină cu un volum mai mare decât cel standard, cruise control, etc.

A fost iniţial livrat în Germania și se află acum în Olanda de câțiva ani. A fost întreținut de la bun început doar în service oficial. Starea îi este evaluată în întregime la A1 – respectiv cea mai bună calitate pe care o puteți găsi pentru o astfel de copie. Se cer în schimb 22.500 de euro.

Anterior acelaşi dealer a vândut asta: (video) Un rar şi cu cel mai mic parcurs Xenatec Maybach 57S Cruserio Coupe se vinde în Olanda

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/