image
Sursa foto: a1.ro

Horoscop 30 aprilie 2021: Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar

Morala zilei pentru zodii spune să nu lași lucrurile din trecut să te tragă înapoi. Trebuie să fim conștienți că toți avem un trecut, dar că tot ce contează în viață este prezentul și viitorul.

Berbec

Ai nevoie de o schimbare radicală de mentalitate. Ia o pauză și meditează la tot ce ți se întâmplă și la modul în care te comporți cu cei din jur. Eşti pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru masa de sărbătoare. Îţi mobilizezi toată familia şi vă împărţiţi sarcinile, astfel încât să terminaţi treaba la timp.

Taur

Sunt posibile cheltuieli neprevăzute și ar trebui să fii atent să nu forțezi bugetul. Concentrează-te doar pe priorități, va veni și vremea pentru distracție. Te preocupă curăţenia din locuinţă şi vrei ca totul să strălucească. Vei solicita ajutorul partenerului tău de cuplu şi veţi face treabă bună împreună.

Gemeni

Stările tale de spirit sunt fluctuante și tocmai de aceea nu poți duce nimic, din ce ai de făcut, la bun sfârșit. Există riscul să faci gafe mari, mai ales când te implici unde nu îți este cerut ajutorul. Te vei simţi epuizat şi starea ta de spirit nu va una prea bună.

Rac

Ai multe idei pe care vrei să le pui în practică, dar ceva te reține. Ori nu ai suficient curaj să ieși din zona de confort, ori nu ai suficientă încredere în tine. Vei încheia săptămâna de lucru într-o notă foarte optimistă, fiindcă ştii că în weekend vei pleca din oraş şi îţi vei vizita familia, care te va întâmpina cu căldură şi cu cele mai gustoase bunătăţi scoase din cuptor.

Leu

Cineva din anturaj îți face o propunere de business care te pune efectiv pe gânduri. Parcă ai vrea, parcă n-ai vrea. Nu uita: dacă nu riști, nu ai cum să câștigi. Problemele tale cu bani se vor rezolva şi astfel nu vei mai fi nevoit să faci împrumuturi ca să treci cu bine peste luna asta.

Fecioară

Ai tot timpul să te ocupi de treburile casnice și chiar să faci câteva cumpărături. Spre seară s-ar putea să ai musafiri, așa că fii pregătit și pentru asta. Te motivează gândul că te aşteaptă o minivacanţă de 1 Mai, aşa că tragi cât poţi la locul de muncă şi eşti foarte productivă..

Balanță

Cineva din familie te provoacă pe un subiect care nu îți este deloc confortabil: căsătoria. Nu vrei să auzi de asta acum și cu atât mai puțin să fie pusă presiune pe umerii tăi. Fii diplomat când îți expui punctul de vedere. Ar trebui să încerci să lucrezi mai mult, deoarece rezultatele tale vor fi excepționale și vei fi extrem de mândru de ceea ce vei realiza.

Scorpion

Stabilește niște limite materiale clare până la care vrei să ajungi. Învață să spui și NU, atunci când asta simți. Prea multă empatie strică și relațiile cu cei dragi au de suferit. Îţi faci bagajele şi porneşti la drum ca să ajungi acasă la timp şi să petreci sărbătorile alături de familie şi de cei dragi. Căldura cu care vei fi întâmpinat acasă te va face să te gândeşti la o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa ta departe de ei.

Săgetător

Ai spor la locul de muncă și relațiile cu colegii sunt mai bune ca oricând. Dacă vei continua tot așa, sunt șanse mari să fii promovat.

Capricorn

Lasă trecutul în urmă, el nu mai are nimic nou să-ți transmită. Ai fost acolo, știi ce ai făcut bine, știi și ce ai greșit, ieși, deschide ochii și vezi ce e nou și frumos pentru tine în prezent. Îţi vei petrece ziua într-un mod mai spiritual. Te vei ruga mai mult şi vei merge la biserică ca să participi la slujbele speciale organizate cu ocazia acestor zile. Apropierea de divinitate te face să te simţi mai eliberat sufleteşte.

Vărsător

Rezervă-ți momente liniștite și observă oamenii și evenimentele dincolo de aparențe. În orice există și o parte bună. Simţi că ziua îţi trece greu şi nu ai spor în ceea ce faci. Ai multe pe cap şi nu ştii cum să prioritizezi lucrurile. Un prieten apropiat se va oferi să te ajute să te relaxezi şi te va invita la o plimbare prin aer liber.

Pești

Sunt șanse să întâlnești persoane importante, cu funcție, care ar putea să te ajute să faci pași importanți în carieră. Ține-te de ei. Eşti unul dintre "pedepsiţii de serviciu" care vor munci chiar şi în zilele de sărbătoare. Astfel, nu te vei mai stresa cu ce vei pune pe masă de Paşte sau cine va veni la sărbătoare. Nu este exclus ca un apropiat să te invite la cină.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: