image
Sursa foto: Moldtelecom

Cele mai generoase abonamente de telefonie mobilă și net mobil, de pe piață

Moldtelecom a creat cele mai generoase abonamente de telefonie mobilă și net mobil de pe piață. Minute nelimitate, timp mai mult pe rețelele sociale sau portare cu posibilități multiple - toate le afli în detalii, mai jos.

Abonamente noi, cu minute nelimitate și rețele sociale incluse

Începând cu 1 aprilie poți beneficia de noile abonamente de telefonie mobilă Fly Magic care conțin convorbiri nelimitate cu întreaga familie Moldtelecom, rețele sociale nelimitat, mult trafic internet inclus și minute naționale până la nelimitat. Acestea îți oferă oportunitatea să vorbești nelimitat nu doar cu unul, două sau trei numere favorite din rețea, însă cu întreaga familie. Iar cel mai important, traficul extraoferta de internet mobil este la zero lei. Și asta nu e tot, poți comunica din contul minutelor naționale cu cei dragi de peste hotare.

Oferte de portare greu de refuzat

Treci cu numărul tău de mobil de la alt operator la Moldtelecom și bucură-te de super oferte disponibile la portare. Pentru doar 49 de lei lunar ai: minute nelimitate și SMS în rețea, rețele sociale și chat nelimitat, 20 GB, 400 de minute naționale sau 40 de minute internaționale. Iar dacă îți dorești o ofertă nelimitat pe bune, cu minute naționale și sms nelimitate, net nelimitat, o poți avea la doar 99 de lei lunar.

MoldtelecomMoldtelecom

Mai multe servicii – mai avantajos

Combină serviciile de telefonie mobilă cu internet acasă sau Internet + TV și ai o reducere de 50 de lei lunar, pe viață pentru toate abonamentele Fly Magic. Reducere disponibilă și la portare, pe toată perioada contractuală.

MoldtelecomMoldtelecom

La Moldtelecom ai net nelimitat și modem wi-fi cadou ca să fii mereu online

Conform datelor ANRCETI, abonații Moldtelecom generează 54% din totalul traficului de date din țară, Moldtelecom fiind leader după numărul de utilizatori pe piața de Internet mobil dedicat. Acest fapt se datorează ofertelor generoase de internet mobil.

Pentru că generozitatea nu are limită, îți oferim o serie nouă de abonamente Fly Connect cu trafic nelimitat și modem wi-fi cadou la conectare. Netul de la Moldtelecom prinde bine, chiar și în padure pentru că avem cea mai dezvoltată rețea 3G+ din țară care acoperă 99,8% din teritoriu.

MoldtelecomMoldtelecom

Design modern și specificații de ultimă generație

Armonia unui design modern și a specificațiilor de ultimă generație! Aceasta este descrierea perfectă a noilor telefoane Samsung Galaxy A31 și Oppo A15, disponibile deja și în magazinele Moldtelecom. Nu rata șansa de a beneficia de oferta specială! Achiziționează telefonul Samsung Galaxy A31 cu 128GB și achită doar 180 lei lunar. Iar cu 99 lei lunar, poți cumpăra acum telefonul OPPO A15 cu o memorie de până la 32GB și cameră triplă.

MoldtelecomMoldtelecom

Comandă acum serviciile online, direct pe moldtelecom.md sau sună la 1180 și îți livrăm totul acasă.

Moldtelecom - un singur operator pentru a le face pe toate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: