image
Sursa foto: politia.md

Cadavrul carbonizat al femeii găsite în extravilanul satului Nicolaevca, neidentificat nici după 4 luni; Poliția cere ajutor

Poliția solicită în continuare ajutorul oamenilor pentru identificarea cadavrului de gen feminin, depistat pe data de 12 decembrie 2020, în extravilanul satului Nicolaevca, raionul Florești.

Oamenii legii estimează că victima avea în jur de 16-20 de ani. Cadavrul acesteia a fost găsit ars, iar poliția a depistat un cercel și fragmente de lenjerie de culoare roșie care i-ar fi aparținut.

Femeia avea părul decolorat și vopsit în culoarea blond-roșietic, coroana dentară integră, dinții naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35 și înălțimea 1,65m.

„La momentul plecării ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă. Verificați dacă rudele plecate peste hotare ale căror semnalmente coincid cu cele descrise, sunt bine”, recomandă poliția.

Persoanele care dispun de informații despre acest caz sunt îndemnate să apeleze la numerele de telefon: 112, 060797688 sau 060033442.

Noutăţile partenerilor

comentarii: