20:00:24 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Igor Dodon și soția sa Galina fac „MINUNI” - au scos din cuptor o pască învelită în peliculă, exact ca cele puse în vânzare de „Franzeluța”. Socialistul, asemenea unui actor de la Bollywood, s-a prefăcut că se FRIGE... ​

Actualitate 30.04.2021 08:30 Vizualizări7407 Autor: Ziarul National
VIDEO // Igor Dodon și soția sa Galina fac „MINUNI” - au scos din cuptor o pască învelită în peliculă, exact ca cele puse în vânzare de „Franzeluța”. Socialistul, asemenea unui actor de la Bollywood, s-a prefăcut că se FRIGE...  ​


Socialistul Igor Dodon s-a specializat în ultimii ani să facă vloguri, doar că mai admite și unele greșeli. Acesta s-a filmat alături de soția sa la Sadova, la casa părintească.

Îmbrăcat la costum, fostul președinte s-a prefăcut că își ajută soția să coacă pască și pâine. Din imagini se vede cum liderul socialiștilor ia cu mânile goale o pască, pe care, chipurile, soția sa o scoate din cuptor.

Dodon, ca un actor sadea, mimează că pasca ar fi fierbinte. Mai mult, pe lângă pasca în „tavă” din hârtie termorezistentă, în cuptor mai erau și câteva pâini, doar că în tăvi adevărate, din metal, pe care Dodon, firește, nu s-a grăbit să le scoată cu mâinile goale, scrie NordNews.

Dacă analizezi cu atenție imaginile, atunci poți sesiza că pasca din cuptorul familiei Dodon se regăsește în cataloagele celui mai mare producător de panificație din Moldova, compania „Franzeluța”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md