Noi restricții ale Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău. Localurile din capitală vor activa până la ora 22.00

image_936_10_large

Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a stabilit vineri noi măsuri în contextul situației pandemice prin COVID-19. Astfel, pe teritoriul municipiului Chișinău se stabilește gradul de alertă Cod Roşu.

În acest sens, se interzice desfășurarea activităților de deservire în unitățile de alimentație publică (de tipul restaurantelor, barurilor, cantinelor, cafenelelor), precum și în unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, aeroport în intervalul orelor 22.00-7.0, cu excepția comercializării produselor alimentare la pachet și cu livrare, prin unitățile de alimentație publică de orice tip, cu excluderea posibilității de consumare a acestora în incinta/teritoriul unității.

De asemenea, se interzice organizarea și desfășurarea în unitățile de alimentație publică aevenimentelor festive, nunților, cumetriilor, aniversărilor, precum și a altor evenimente.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente