fbpx

doc | Programul piețelor din capitală a fost prelungit. Până la ce oră vor activa?

Programul piețelor agroalimentare și nealimentare cin capitală a fost prelungit. O dispoziție în acest sens s-a emis de Comisia Teritorială Extraordinară de Sănătate Publică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, entitățile comerciale respective vor activa de la 06:00 până la 18:00, iar luni va fi zi sanitară. De asemenea, s-a stabilit că ora maximă la care se pot închide centrele comerciale rămâne 18:00.

Hotarare CTESP Chisinau Nr.35 Din 30.04.2021 by ZUGO on Scribd

De asemenea, Comisia recomandă desfășurarea slujbelor religioase în afara bisericilor, la aer liber utilizând sisteme de sonorizare și transmisiunea online. Autoritățile cer respectarea regulilor de sănătate publică, inclusiv păstrarea distanței de un metru între persoane și portul obligatoriu aș măștii de protecție, care va acoperi gura și nasul. De asemena, fluxul de persoane va fi dirijat, astfel încât să se evite formarea aglomeraţiilor, se arată între-un comunicat al Primăriei capitalei.

Porțile cimitirelor se vor închide în perioada 2-10 mai. Totuși, acces în aceste spații vor avea persoanele care participă la procesiuni funerare.

Responsabilii reiterează importanța purtării măștilor în spațiile publice deschise și închise. De asemenea, ei recomandă aflarea în grupuri mai mici de trei persoane, cu excepția membrilor unei familii, în spații publice.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button